Ronnie is de Westfotograaf

Hoi en leuk dat je wat meer over mij wilt weten 🙂

 

Ik ben een bevlogen fotograaf en mijn stijl is landschapsfotografie maar ook nachtfotografie (sterrenhemels – melkweg) vind ik geweldig om te doen en een techniek die ik mezelf zeker nog meer eigen ga maken.

Graag ga ik er in de zeer vroege ochtend op uit om de mooiste zonsopkomsten te fotograferen als het weer dat toelaat, alles valt of staat natuurlijk met een goede planning, een goed begin is het halve werk….

Voor mij persoonlijk zijn er maar 2 momenten op de dag die er toe doen in landschapsfotografie 1. zeer vroeg of 2. later op de dag, na zonsondergang heb je dan nog het beroemde blauwe uurtje waarin je prachtige momenten kunt vastleggen.

Thuiskomen met je een kaartje vol RAW-files is hartstikke mooi en leuk om uit te zoeken en dat doe ik graag, op die manier neem ik een selectie mee waar ik wat mee ga doen en probeer ik de foto’s met wat nabewerking nog meer power of boost te geven.

Ik werk graag met verschillende technieken (denk aan NDfilters en composities) om zo nieuwe dingen te proberen en mijn werk op die manier naar een steeds hoger niveau te tillen.

Ik werk met een tripod…ja! op al mijn foto trips neem ik mijn statief mee om op die manier trillingen die van invloed kunnen zijn op de camera tot een minimum te beperken en ook om met lange tot zeer lange sluitertijden te kunnen werken.

 

Verder hou ik van sport en dan voetbal in het algemeen, ik woon samen met mijn vriendin in de prachtige Liemers en heb een fulltime baan en een druk sociaal leven maar ga er regelmatig op uit om foto’s te schieten en op die manier toch weer even helemaal alleen te zijn.