SKYLUM

Luminar2019 is een krachtige fotobewerker tegen een fractie van de prijs, alles wat je nodig hebt om perfecte foto’s te maken in minder tijd

Klinkt goed toch? welnu….dat is het ook dus maak verbluffende foto’s die iedereen spraakeloos laat. Krijg meteen geweldige beelden met een verbeterde RAW-engine / verwijder fouten met lenscorrectie en de transformatietool / styleer je foto’s met de LUT’s en presets en nog veel heel veel meer

AuroraHDR is de HDR software van Skylum, de nummer 1 HDR software voor Mac en Windows

Laat je inspireren door Trey Ratcliff werelds nummer 1 fotograaf op het gebied van HDRfotografie

Gebruik code: WESTFOTO en ontvang €10 extra korting bij je aankoop

Voor Windows en Mac

Luminar 4 is in aantocht, de nieuwe versie van Luminar gaat helemaal over machine learning, innovaties en nieuwe tools die geen enkele andere software heeft.

Dat op zich is al interessant!
Skylum blijft innoveren om routinematige bewerking te automatiseren en nieuwe tools te ontwikkelen waarmee gebruikers hun creatieve vaardigheden kunnen verbeteren.

We hebben het allemaal weleens meegemaakt – fotograferen op vlakke, bewolkte dagen met absoluut geen kleur aan de hemel. De lucht is een belangrijk onderdeel van een scène, maar vaak kan het saai zijn.

Tot nu toe hebben fotografen minuten of zelfs uren moeten besteden aan het handmatig vervangen van luchten, maar met de nieuwe AI Sky-vervanging duurt dit volgens Skylum slechts enkele seconden.

Deze geweldige engine van Skylum maakt het werken met foto’s nog leuker en eenvoudiger.

Bekijk de video hier boven en pre-order deze mooie aanbieding