Hier links zie je een overzicht op een Google maps kaartje met een route die we graag willen gaan rijden vanuit Canada richting de VS de kaart is actief en je kunt op de rode icoontjes klikken voor wat meer informatie. Er opent zich dan een foto uit de betreffende omgeving en een linkje waar je op kunt klikken om op die manier iets meer te weten te komen van de omgeving.

  • Klik op het kaartje
  • Klik op een rood icoon
  • Kijk en bewonder

Hier beneden staan foto's die gemaakt zijn tijdens onze reis door Canada en de USA je kunt op de foto's klikken en dan opent zich een galerij en kun je door de foto's heen navigeren.

Veel plezier met kijken 🙂

 

Op het kaartje hier links afgebeeld kun je met enige vertraging zien hoe onze reis zich vordert door de 2 landen, Polarsteps bied de mogelijkheid om op deze manier het thuisfront te laten meekijken waar mensen met behulp van hun GSM hun posities doorgeven door de ingebouwde GPS en waar ze op dat moment dan zitten. Dat is ontzettend gaaf en leuk om te doen, dus kijk gerust eens waar wij dan zijn.


We doen ons uiterste best om deze pagina up to date te houden en op de momenten dat we internet toegang hebben zullen we nieuwe foto's plaatsen en update's van waar we zijn dus houd de website goed in de gaten 🙂

 

Groet Ronnie en Petra