Welkom :-)

Hoi en welkom op mijn website. 

Kijk gerust eens rond hier en geniet van de mooie plaatjes die ik zo links en rechts al eens gemaakt heb.

Fotograferen is een grote hobby van mij en ik doe dat dan ook erg graag. Ik schiet niet lukraak foto’s om die hier vervolgens zo maar neer te zetten maar probeer vaak wat langer na te denken over de plekken die ik wil bezoeken om te fotograferen. Zodoende ontstaan er mooiere foto’s om te laten zien. Dus onderzoek naar een bepaalde plek is een belangrijke factor in de manier hoe ik te werk ga.

Enfin een hoop technisch geklets waar je waarschijnlijk niet op zit te wachten. Mocht er iets tussen zitten wat je leuk vindt en graag zou willen aanschaffen stuur mij dan een bericht en ik help je graag verder.

De foto’s kun je rechtstreeks bij mij bestellen door een e-mail te sturen.

Fotograferen doe ik dus naast mijn fulltime baan. Omdat ik er niet van hoef te leven kan ik de prijs relatief laag houden. Wil je meer weten of wellicht een foto aanschaffen op elk materiaal en elke afmeting die je maar wenst? Rechtstreeks via mij bestellen, via een prive berichtscheelt heel veel geld en de kwaliteit is gegarandeerd verbluffend.

De andere optie is via werk aan de muur daar kun je mijn werken ook  kopen maar ben je relatief veel duurder uit. 

De foto’s en artikelen op de website zijn “groeiende” en ik streef ernaar om het meest mooie en voor de hand liggende te plaatsen. Mocht je onverhoopt toch wensen en/of ideeën hebben schroom dan niet om dat met mij te delen. Een berichtje is meer dan welkom. 

Groet,

Ronnie

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op